BD Partners gezocht

Wil je een eigen bedrijf starten, maar vind je het fijn als je terug kunt vallen op een organisatie waar je terecht kunt voor advies? Wil je graag voor jezelf beginnen, maar bij voorkeur met een bewezen concept?

Bij BD Lease zijn wij op zoek naar ondernemers, die net dat extra stapje zetten en die tot het uiterst gaan om hun klant optimaal te bedienen. Die niet alleen affiniteit hebben met leasing en financiering en bovengemiddeld klantgericht zijn,  maar ook oog hebben voor detail.

Wil je net als wij, binnen je eigen netwerk, knokken voor de beste deal voor je klanten? Wellicht ben jij dan die kandidaat die wij zoeken.

Organisatie

– Hulp bij de opstart van je eigen onderneming binnen het BD concept

– Commerciële begeleiding en ondersteuning

– Coaching bij de bedrijfsvoering

– Ondersteuning middels CRM en kenniscentrum, alles “in de cloud”

– Ondersteuning van de financiële -en verkoopadministratie

– Marketingondersteuning

– Marktonderzoek, productontwikkeling en innovatie

– Breed en concurrerend aanbod van maatschappijen, om de slagingskansen te maximaliseren

Je gaat deel uitmaken van een snelgroeiende, professionele organisatie van zelfstandige ondernemers en verzekert je van een succesvolle en onderscheidende positie in de markt!

Belangstelling

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, heb je aanvullende vragen of opmerkingen? Neem vrijblijvend contact op met Peter van der Horst of maak een afspraak voor een kennismaking. Peter is bereikbaar per e-mail op peter@bdlease.nl of mobiel: 06-51087347