De baanbrekende EV6 is per vandaag te bestellen. Kia maakt het bestellen versneld mogelijk gezien de grote interesse bij de Kia-dealer. De sportieve en extra luxe GT-Line RWD met 229 pk en een vanafprijs van € 56.895,-, is de meest gereserveerde uitvoering.

“We hebben besloten om de orderboeken voor de nieuwe EV6 al in dit vroege stadium te openen omdat we sinds de lancering zijn overladen met enthousiaste reacties en reserveringen”, aldus Léan Verstoep, Managing Director bij Kia Nederland. “De Kia EV6 maakt tongen los en bewijst dat elektrische auto’s leuk zijn en mensen energie kunnen geven als het gaat om duurzame mobiliteit.”

De baanbrekende, elektrische crossover met een hoge range, een ultrasnelle 800V-laadcapaciteit, een opvallend design en indrukwekkende prestaties is nu bij de Kia-dealers te bestellen in vier verschillende uitvoeringen, waarvan een aantal is te specificeren met een extra grote accu en vierwielaandrijving met twee elektromotoren. De productie start in juli en de eerste exemplaren arriveren naar verwachting medio september 2021 bij de dealers.